sâmbătă, 5 mai 2012

Rezumat - 4 mai 2012

Am reușit să realizăm panoul informativ cu materiale privind Uniunea Europeană, Consiliul Național al Elevilor, proiectul „Europa mai aproape de CNE”, dar și cu materiale proprii privind desfășurarea campaniei pe plan local.

În curând vom încărca pe blog materialele ce au fost postate și acolo, loc unde elevii vor putea să se informeze, panoul fiind așezat pe holul principal al Colegiului Național „Unirea”.

Avem și acordul conducerii Colegiului Național „Unirea”, astfel încât vor urma spoturi și anunțuri prin intermediul rețelei radio a liceului, vom împărți flyere și vom avea și afișe.

Am reușit să definitivăm programul privind organizarea activităților principale, astfel:

  • Luni, 12:20 - Flashmob „Împreună suntem Europa”;
  • Miercuri: 13:30 - Sceneta privind valorile europene;
  • Vineri: 12:30 - Dezbatere: „Valorile europene - factor al progresului învățământului românesc”.

De asemenea, vă anunțăm cu bucurie că Asociația Potpourri, un promotor al mobilității și valorilor europene pe plan local, ne sprijină.  De asemenea, vom participa la un workshop, împreună cu cei ce ne ajută în organizarea campaniei, privind Europa și valorile acesteia.

Multumim Blogosferei Vrancea pentru sprijinul acordat: bannere postate pe bloguri, articole și link-uri către blogul de campanie ce cuprinde informații privind desfășurarea activităților:
Vom reveni, în curând, cu detalii privind progresul campaniei de informare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu